ßßß Cookit - przepis na Festiwal: "All you can eat – Jesz ile chcesz"

Festiwal: "All you can eat – Jesz ile chcesz"

nazwa

Wykonanie

Kochani, zostałam zaproszona do wzięcia udziału i zrecenzowania świeżutkiej edycji Kulinarnego Festiwalu " All you can eat –
Jesz ile chcesz" 23 maja, Poznań.
Niestety w związku z zawirowaniami dotyczącymi obrony mojej pracy mgr - nie mogę pojechać do Poznania. Postanowiłam jednak poinformować Was o tym wydarzeniu, które wg. mnie zasługuje na wpisanie do grafika! :) Na pewno będzie pysznie!
Już zazdroszczę tym, którzy znajdą czas na degustację wszystkich smakołyków, jakie przygotują kucharze Restauracji Przedwiośnie! :) Dajcie znać, jeśli ktoś z Was odwiedzi Poznań!
FESTIWAL ALL YOU CAN EAT POZNAŃ – JESZ ILE CHCESZ
23 maja w restauracji Przedwiośnie w Hotelu Gościniec Sucholeski w podpoznańskim Suchym Lesie odbędzie się już po raz drugi innowacyjne wydarzenie All You Can Yeat Poznań – Jesz ile chcesz.
Od godziny 16 . 30 goście będą mogli rozpocząć ucztę, oczywiście po wcześniejszej rezerwacji.
Rezerwacji można dokonywać najpóźniej na
24 h przed festiwalem.
Tym razem w cenie 49 zł na talerzach pojawią się szparagowe wariacje.
Impreza ma na celu zachęcenie kulinarnych smakoszy do odkrywania kolejnych tajników różnorodnej kuchni, która regularnie pojawiać się będzie w Restauracji Przedwiośnie podczas Festiwali smaków.
W menu m.in.:
ZUPA KREM SZPARAGOWY Z KONFITOWANYM ŻÓŁTKIEM
SZPARAGI W AKSAMITNYM KREMIE TRUFLOWYM Z FARFALLE, POMIDORKAMI CHERRY I SOLIRODEM
PODPIEKANE UDKA Z KURCZAKA LUB KACZKI Z MUSEM SZPARAGOWYM , CIECIORKĄ I MŁODYM GROSZKIEM
ROLADKI WIEPRZOWE ZE SZPARAGAMI , OLIWKAMI I CZOSNKIEM NIEDŹWIEDZIM
SZPARAGI,HALUMI, MOZZARELA, PAPRYKA, CUKINIA , BAKLAŻAN CZYLI ZAPIEKANE SERY I MIX WARZYW MARYNOWANE W OCCIE BALSAMICZNYM I SMAKU PROWANSJI
PODWĘDZANE KIESZONKI Z PSTRĄGA ZE SZPARAGAMI I KONFITURĄ CEBLOWO-ŚLIWKOWĄ AROMATYZOWANE PALONYM DREWNEM
FRANCUSKIE PASZTECIKI ZE SZPARAGAMI I DOJRZEWAJĄCĄ SZYNKĄ OPRÓSZONE SEZAMEM I SOLĄ HIMALAJSKĄ
ZIELONE NALEŚNIKI Z MUSEM Z KOZIEGO SERA , SZPARAGOWE SZYSZKI I TRUSKAWKI
SOCZYSTA SAŁATA ZE ŚWIEŻEGO SZPINAKU , MIXU SAŁAT , SZPARAG MŁODEJ RZODKIEWKI Z KAWAŁKAMI SOCZYSTEGO KURCZAKA , GRZANKAMI ORAZ CZERWONYM VINEGRETEM.
Rezerwacje pod numerem telefonu: +48 61 8926992
Szczegóły na stronie
http://gosciniec-sucholeski.com.pl
Źródło:http://spektrum-smaku.blogspot.com/2014/05/festiwal-all-you-can-eat-jesz-ile-chcesz.html